Konferens
Aktiv konferens mitt i naturen

Nu öppnar vi dörrarna till konferens/kursgården ”Snederhults Kursgård” som ligger 25 km
från Linköping vid sjön Järnlundens norra spets. Här ger vi Er möjlighet att umgås, konferera, uppleva äventyret eller bara ta det lugnt. Med vår närhet till sjö, skog, natur- och strövområden som Viggeby, Västerby samt "Östgötaleden" kan vi ge Er det där lilla extra som behövs för att göra konferensen/kursen till något utöver det vanliga.

Vi har plats för 30 daggäster i vår konferenssal som erbjuder en fantastisk utsikt över sjön Järnlunden, samt plats för 22 övernattande gäster fördelat på en, två och tre bäddsrum.
Vi kan dessutom erbjuda plats i vår jättekåta för ett annorlunda konfererande. Kåtan lämpar sig bäst för gruppen som vill prova en annorlunda konferensmiljö. För trevnadens skull sker all uppvärmning i kåtan genom eldning. All mat tillagas på plats. Varför inte pröva någon rätt tillagad över öppen eld i vår jättewok?

Vill ni bryta av konfererandet med några aktiviteter så har vi ett digert program att välja ifrån. Allt från skogspromenader och långfärdsskridskoåkning till lite mer äventyrliga aktiviteter som bergsklättring, äventyrsbanor, armborstskytte och kajakpaddling. Eller varför inte passa på att svetsa ihop arbetslaget med några samarbetsövningar!
Avsluta dagen i vår vedeldade bastu, där ni kan svalka er i sjön efter en stund i värmen.
Låt sedan vår kock duka upp något gott, tillagat över öppen eld. Efteråt brukar en stund med kamraterna framför elden vara en perfekt avslutning på dagen.

Vad Ni än vill med Ert konfererande så lovar vi göra allt för att Ni ska hitta något som passar Era önskemål. Se vår aktivitets sida för förslag.